KARMICNA DIAGNOSTIKA, PEH

SLIKE

Moja dela nastajajo v meditativnem stanju v ateljeju prepojenem s pozitivno energijo ali v mojem kraljestvu – naravi. Vsaka slika posebej nosi svoje močno sporočilo, ki ponavadi “pokliče” bodočega lastnika umetniškega dela. Energijske slike vplivajo na naše počutje in naše zaznavanje, prav tako pa vnašajo v sam prostor pozitivne vibracije, ki vplivajo na počutje. Enostavno bi lahko rekla, da so podpora za to, kar v tem trenutku najbolj potrebujete. Kako začutite sliko je odvisno, koliko energetsko ste občutljivi, odprti oz. pretočni. VEČ

TERAPIJA

Ko je učenec pripravljen, pride učitelj…in res je, ko se v življenju srečamo z določeno blokado, kot je bolezen, izguba službe, izguba bližnjega ali enostavno nerazumevanje trenutnega stanja, ki Vas bremeni….se začnemo spraševati ZAKAJ. Ni pomembno toliko zakaj, kot to, da skupaj najdemo odgovore KAKO priti iz določenega energetskega prijema.
Tukaj sem, da bomo skupaj naredili premik naprej.
Tukaj sem, da Vam pomagam do razumevanja Vašega delovanja.
Tukaj sem zato, da Vam pomagam ozavestiti nekaj, kar Vas omejuje v vsakdanu.
Z veliko znanja, ter predvsem s pomočjo intuitivnega – energetskega pristopa, ki sem ga pridobila oz. PREBUDILA v izobraževanju tekom svojega življenja (karmična diagnostika, PEH) in raziskovanja življenja samega…na voljo, Vam v pomoč.