MOON MOTHER

ZAKAJ PREJETI BLAGOSLOV MATERNICE ?

Ženska, katero Miranda Gray ( britanska umetnica, pisateljica in učiteljica energijskih tehnik ob pomoči Moon Mothers z vsega sveta) iniciira za Kanaliziranje Božanske ženske energije, se poimenuje MOON MOTHER.

Le – ta z iniciacijo prejme vibracijo energije Božanske ženstvenosti in se v času iniciacij nauči kako Blagosloviti maternico.

Poleg tretmajev ( osebni blagoslov in zdravljenje maternice ) se petkrat letno organizira in vodi svetovni Blagoslov maternice, v kateri se povežemo ženske z vsega sveta. V tej skupinski meditaciji nas je že več kot 120.000, iz 150 držav.

BLAGOSLOV MATERNICE pripomore ženski pri: 

 • celjenju, obnovi in okrepitvi, ter da
 • občuti moč svoje ženskosti
 • se osvobodi pogojevanja in družbenih omejitev
 • se spremeni, razvija in raste zavedajoč se svoje lepote, moči, modrosti
 • se prične ceniti in je hvaležna, da je ženska
 • sprejme sebe brez predsodkov in strahov
 • sprejme svoje telo, plodnost, seksualnost
 • razvije svojo kreativno energijo
 • ozavesti in poveže se z močjo letnih časov, ciklusa in spremembami
 • razvije globoko vez z Matero Zemljo in družino
 • ozavesti in občuti pripadnost globalni ženski duhovni družini.

ZA KOGA JE BLAGOSLOV ?

Vsaka ženska lahko prejme blagoslov enkrat mesečno zato, da se v tem času procesira zdravljenje, čiščenje in integracija energije skozi štiri arhetipe ženske. Nosečnice lahko prejmejo blagoslov vse do sredine nosečnosti. Mlada dekleta lahko prejmejo blagoslov takoj po prvi menstruaciji.

Blagoslov se lahko prejme tudi v skupini žensk, če tako želijo. ( npr. mama in hči, babica in vnukinja, sestre, prijateljice…).

OSEBNI BLAGOSLOV MATERNICE

Blagoslov maternice je preobrazbena izkušnja, ki sproži globoke duhovne spremembe in povezanosti v življenju ženske. To je istočasno tudi izceljujoči proces in komunikacija z Božansko ženstvenostjo.

Blagoslov maternice ne ustvarja novih situacij v našem življenju, temveč zdravi vzorce in omejitve, ki nam preprečujejo, da bi svetu pokazale našo čudežno, prečudovito, kreativno, seksualno in duhovno žensko naravo in da se le – ta manifestira v naše življenje.

POTEK PREJETJA OSEBNEGA BLAGOSLOVA

V prijetnem, umirjenem vzdušju in po uvodnem razgovoru oz. spoznavanju, se vsaka ženska seznani s procesom kateri sledi, tehniko in načinom prejetja blagoslova. Sam proces se prične z meditacijo ” steblo maternice”, nato sledi energetsko posredovanje energije skozi roke Moon mother. Po tretmaju sledijo trenutki miru, sprostitve ter slavje ob prijetnem, spontanem razgovoru. Ženska podeli izkušnjo, če to začuti.

OBČUTKI OB PREJETJU BLAGOSLOVA MATERNICE

Za vsako žensko je prejem osebnega blagoslova maternice edinstven, vendar pa obstaja veliko senzacij, ki so nam skupne. Med samim procesom lahko ženska zazna energijo kot toploto ali hlad. Nekatere ženske vidijo barve in slike, medtem ko druge občutijo globok mir in ljubezen. Nekatere ženske fizično občutijo spremembe v maternici in jajčnikih ( četudi nimajo več mesečnega perila ali menstruacije).

TRAJANJE od 30 do 60 min

TRETMA ZDRAVLJENJA MATERNICE

Tretma uravnoteženje ženske energije je nežna metoda, s katero aktiviramo tri glavne ženske energijske centre: hipofizo, srce in maternico. S tretmajem odstranimo blokade in ustvarimo energijski pretok med njimi.
Je izkušnja, ki ob podpori Moon mother zdravi maternico, jo napolni z energijo, nežno očisti blokade štirih arhetipov, ki že obstajajo v življenju ženske.

Zdravljenje pripomore k ustvarjanju uravnoteženega in skladnega toka energije skozi energetske centre in arhetipe. V primeru, da je ženska v stistki ali na fizičnem nivoju ali v življenju nasploh, je najbolje pred blagoslovom maternice pričeti z nežnim tretmajem zdravljenja maternice.

TEHNIKA URAVNAVANJA ŽENSKE ENERGIJE

lahko prinese ravnovesje motenemu menstrualnemu ciklusu; lahko utrdi občutek kdo smo in lahko nas obogati za občutek celovitosti v primeru ko nimamo več menstruacije ( mena )

pomaga hormonskemu ciklusu in odpira duhovno zavest prejemnice

zdravi srce in vprašanja v zvezi z ljubeznijo, skrbjo, dajanja in prejemanja

deluje na naše fizične probleme in čustvene vzorce, ki se zadržujejo v maternici in trebuhu.

TRETMA TRAJA 30 min

Svetovni Blagoslov maternice je globalna meditacija žensk z vsega sveta, katero vodi in kanalizira Miranda Gray, britanska umetnica, pisateljica in učiteljica energijskih tehnik ob pomoči Moon Mothers z vsega sveta. Meditacija poteka petkrat letno.

TRETMA ZDRAVLJENJA MATERNICE

Pri organiziranem skupinskem Blagoslovu maternice sodeluje Moon Mother. V skupini je kot kanal – kanalizira Božansko žensko energijo. Med meditacijo je povezana z Mirando Gray, z Moon Mothers in vsemi ženskami, ki so se preko spleta www.wombblessing.com prijavile na Blagoslov. Med meditacijo, katera poteka ob istem času, sodelujemo ženske z vsega sveta, zato je meditacija zelo močna in izkustvena. Občutimo našo povezanost, našo žensko moč in se zavedamo, da nismo same.

Če želiš biti del naslednjega blagoslova, prosim klikni na datum (zgoraj pod naslovom Globalni blagoslov maternice) in prejela boš nadaljna navodila. Veselim se, da si se odločila ZASE, da boš začutila svojo BOŽANSKO ŽENSKOST. Hvala, ker si!

Vir fotografij Moon mother Hrvaška.

TRETMA TRAJA 30 min