Sex kot Čudežni napoj za mladostni videz, fizično in psihično dobro počutje

Vse prej kot tabu tema za duše, ki so presegle zemeljske omejitve. Veliko raziskav in teorij obstaja, vsekakor pa vsak nosi svoje izkušnje in z njimi svoj pogled na sex.
Pisala bom iz svoje perspektive videnja in doživljanja zame svetega obreda’ med moškim in žensko ( za koga tudi druga kombinacija, nič narobe s tem ?).
Da se lahko kot ženska, ki daje moškemu zares predam, je zame najpomembnejši občutek, ki mi ga daje moški. Vse to zaznavanje ni odvisno od njegovih lepih besed ali pisanja (je pa tud dobrodošlo ?) temveč spoštovanja in občudovanja, ki se čuti na energetski ravni. Moški, ki je zrel, ki zmore videti Boginjo v ženski, ki zmore sprejemati, ker je ženska tista ki daje, samo tak moški doživi skupaj z žensko orgazem, ki ga zaznamuje do konca življenja. Orgazem ni samo fizična zadovoljitev, je enostavno stik z Božanskim (v sebi) , občutek po katerem hrepenimo večino svojega življenja. Ta stik se umetno ustvari tudi skozi konzumacijo raznih substanc, ki za trenutek utišajo um, pomirijo ego in na površino dvignejo našo prelepo, golo, čisto Bit.
Odnos ali sex je, kot sem že omenila odvisen od zrelosti osebe in zaznavanju sveta. Kako lahko ženska, ki se ne spoštuje, ki ne pozna svojega telesa, ki ne čuti svoje svete moči, ki ji je bila predana z rojstvom daje oz uživa in zadovolji sebe in moškega?

Kako lahko moški, ki ni zmožen odpreti srce; ki ga vodi um; kateri ne spoštuje žensk zadovolji sebe in žensko?


Tisti, ki ste mnenja, da to gre kljub vsemu kar sem napisala žal niste okusili prave združitve.
Za duše, ki smo presegle samo fizično zadovoljitev pa vsak ne pride v poštev. Ni več eksperimentiranja in hitre zadovoljitve, temveč preudarna odločitev s kom bomo delili sebe.
Glede na to, da ženska po odnosu ostane z moškim energetsko povezana sedem let, moški pa z žensko tri mesece, je dobro biti preudaren’ pri odločitvah.

Kaj pomeni energetsko povezan? Pomeni, da ženska nase s spolnim odnosom prevzame tudi del bremena, ki jih nosi dotični moški. Lahko bi rekli, da tudi za njega v bodoče predeluje njegovo karmo in obratno seveda.

Kdaj vedeti ali je odnos pravi zame? Ko po združitvi ostane občutek popolnosti, spoštovanja in notranjega miru. Če karkoli od naštetega manjka, se je potrebno obrniti vase in poiskati odgovore zakaj si del tega in kaj spremeniti, da bo drugače. Skoraj vedno pa gre za pomanjkanje ljubezni do sebe, ki se pa samo prezrcali preko odnosa.
Že kot otroci smo se radi igrali in sex je igra med odraslimi, kjer ima vsak svoja pravila, potrebe in konec koncev tud fantazije. Važno je le, da ostaneš zvest sam sebi, iskren s partnerjem in odprt za Življenje.


Torej zame je sex vsekakor dokazano čudežni napoj za mladostni videz, dobro fizično in psihično počutje ter najbolj pereča tema za posameznike, ki imajo omejen pogled zaradi vzgoje družbe skozi stoletja prav zaradi raznih verstev. .. Ki so in še manipulirajo s posamezniki.
Zato, dvigniti se iz povprečja, sebe dati na prvo mesto in poslušati svojo Bit…najlepše, kar se ti lahko zgodi in če potrebuješ pomoč, sem zate tu…

Ria, terapevtka naravnega zdravljenja s katero boš predelal vzorce, ki ti preprečujejo čutenje najlepšega in predajo ter Moon mother, ki pomaga ženskam preko svojih blokad in pri prebuditvi Božanske Ženske v sebi ?.