MARJAN OGOREVC

Terapevt naravnega zdravljenja

Začutiti in videti slike Rie ni le umetniški vtis. Slike se nas dotaknejo, ne samo kot lepota slike, ampak tudi njena energija, čustva, ki so ujeta v sliko in tudi tisti višji duhovni del lahko začutimo, če si le dovolimo. Skupaj s sliko vstopimo v duhovno razsežnost, ki govori o »višjih potrebah« človeškega bitja. Posebna vrednost njenih slik je dejstvo, da preko osebne izkušnje zmoremo preseči zemeljsko realnost.

Ria, tudi sama terapevtka karmične diagnostike, nas preko svojih slik vodi po poti, da najdemo zavedanje, da je duh neomejen – prav preko tega zavedanja pa lahko naredimo velike spremembe tudi na telesni ravni, to pa je lahko pot do neslutenih rezultatov na področju izboljšanja zdravja, medsebojnih odnosov in duhovne rasti.

VESNA NEFERAMIS

Intuitivna slikarka, pisateljica, duhovna voditeljica…

 

Draga Rhiannon Rose, ko gledam Tvoje Umetnine, obstaneta Čas in Prostor.

Potuješ po dimenzijah, kamor ne more vsak … in od tam prinašaš Sporočila, slikovito, energično, a hkrati nežno, ljubeče.Čutiti Vibracijo ob Pogledu … pomeni, da je v Sliki vse.

Izjemna Si. Ne samo kot Umetnica, tudi kot Ženska, ki s Posluhom za Dušo pristopi k vsakomur, a zna tudi zapreti vrata, če je potrebno.

Ustvarjanje je Tvoja Pot.

Kmalu bo Edina, vredna Tvoje Pozornosti.

Vse dobro … kjerkoli, kakorkoli.

NADJA FERK RODEŠ

Yjotiš svetovalka

Rhiannon Rose – Ženska z Intenzivnim Kreativno-srčnim Dotikom. Njena spiritualna dela oblečena v najrazličnejše slikovne in besedne podobe očarajo sleherno Dušo človeka, ki hrepeni po duhovni rasti, ki se prebuja in tudi Tiste, ki so že globoko vpete v različne dimenzije Duhovnega Življenja.

Pišem na Saturnov dan, saj le-on daje pridihe največje duhovne globine. Spodbuja, da najdemo Sebe in skozi sebe kreiramo Svetle scenarije življenjskih Mozaikov. Pri kreaciji scenarijev, iskanju zank, ki nam včasih onemogočajo lastni napredek, pri odkrivanju skrivnostnih poti, pri reševanju karmičnih vozličkov … nas lahko Modrostna energija Rhiannon Rose mogočno usmeri, razjasni in ozdravi »ujete« delce naše Biti.

Rhiannon Rose je Pogumna Mojstrica na svojem Kreativnem Področju. Njena Energija se nas dotakne na poseben način in ostaja v nas kot dragocen »okras«, ki bogati in krepi nastajajoče življenjske poti. Njene kreacije nosijo v sebi skrivnostna sporočila, ki nam iz dneva v dan – včasih nežno, spet drugič udarno odstirajo »nevidno« in na ta način umeščajo energije na »pravo« mesto.

Rhiannon, hvaležna sem … da smem spremljati tvojo Duhovno Pot in se ob tem neizmerno radostiti vsakega tvojega Osebno-Dušnega napredka.

intuitivna terapevtka, jasnovidka, medij…

Že pred dnevi sem zasledila sliko, ki je nastala pod prsti Rhiannon Rose in v veliko čast mi je, da je zdaj pri meni in me podpira. Takoj ko je prišla, so se začele dogajati spremembe, procesi pri meni sami. Zagotovo lahko rečem, da se mi je odprl dodaten kanal, da takoj ko vstopim vstik s človekom, vidim njegovo preteklost. 
Slike po pričevanju Rhiannon nastajajo v meditativnem stanju, kjer kot kanal samo predaje božansko energijo na platno, ki vpliva na nezavedno in nas podpira v vseh aspektih v življenju.
V veliko čast mi je, da sem lastnica te slike….prišla je ravno v pravem času in ja…ona je poklicala mene.

JASMINKA ČRNAC

terapevtka karmične diagnostike

Korak po korak približavala se dugokosa djeva , je to vila ili samo sanja moja… korak po korak približavala se. Osmijeh i pogled duše tren u kojem spoznaš da je znaš. Donesla je dašak divljine dašak nježnosti dašak ljubavi i nesebično ga podjelila sa svima nama koji smo je sreli…onda je počela slikati čudesne andjele čudesne mandale i prenesla nam poruke sa visina poruke iz dubina poruke Božanske ljubavi HVALA ROSI NA TOME ŠTO JESI

ANDREJA KLASIS

PEH terapevt

Draga Rhiannon Rose..Hvala ti iz srca za tvojo sliko..Ko sem jo odvila…moj prvi obcutek mravljincenje po celem telesu..Nisem se videla tako lepe slike..tako energetsko mocne..Res je namenjena meni..Ob pogledu nanjo..izžareva toplino..milino…tekle so mi solze..celo moje telo drhti ob pogledu nanjo..Si prava umetnica…Imas veliko srce…Zelo sem vesela.da sem njena lastnica.

MIŠA SINIČ

turistični vodič

…zelo lepe, spiritualne slike!! izžarevajo posebno energijo, s katero te polnijo dan za dnem! Rečem lahko, da sem ponosna lastnica ene izmed njih ter se priporočam vnaprej 🙂

KRISTINA

dipl.vzgojiteljica

 

Nakopičile so se slabe stvari…zasitile moje telo in dušo in me bremenile…In sem se odločila da nekaj naredim. Da se očistim. Da spremenim žalost v veselje, težo v lahkotnost, jezo v odpuščanje in nervozo v mir. Da zaživim – v vsej svoji radosti in osrečim sebe in druge.Toda sami narediti to mi je bilo pretežko. Potrebovala sem dotik nežne roke in objem čiste duše. Potrebovala sem nekoga, ki dela v dobro sebe in drugih… ki je iskren, močan… nekoga, ki je pogumen in nosi v sebi svetlobo. V tebi, draga Rose sem to videla in našla! Hvala, ker si me poslušala, ker si me vodila , ker si čutila in dihala z mano, ker si me očistila in mi pokazala, kam se naj obrnem in kaj naredim. Vem, da je bilo to prvo najino globlje srečanje in da bo potrebnih še mnogo korakov. Vendar vem, da bom šla naprej, ker si in boš ti ob meni! Hvaležna ….