Na vas ni, da iščete ljubezen, ampak da se ozrete vase in poiščete vse ovire, ki ste jih postavili vrhovni ljubezni na pot.
                            Rumi

Vesolje je poskrbelo (seveda s pomočjo utelešene duše), da sem zablokirana na “facebuku”. Sprva so seveda priplavali vsi zakoreninjeni vzorci in negodovanje ega, da bi   se znova “skonektala”, s časom pa ugotovila, da je zame vse to en velik blagoslov. Po djotišu in njegovi razlagi, je pozicija planetov po moji natalni karti napovedala prav to. Ketu je vrgel senco name. Da, da…vse je tako, kot mora biti.
Na nek način sta bila prva dva dneva nekako zdravljenje odvisnosti, nato… uživanje v svobodi. Resnično smo na nek način zasvojeni s  socialnim mreženjem in nelagodje ali veselje je prevečkrat odvisno tudi od njega. Počasi oz. prehitro te pogoltne v svojo igro in naenkrat moraš spremljati objave, dogajanja, razmišljanje ljudi…postaneš odvisen od “lajkov” in mnenj ostalih…in četudi misliš, da si psihično postavljen, da pa se tebe ne dotakne…se kot človek v veliko primerih lahko le zamisliš. Še vedno smo samo ljudje…
Kako lepo je, ko nekje sedeš in  ob čakanju ne izvlečeš telefona, ampak opazuješ okolico. Mogoče s kom izmenjaš par besed in polepšaš dan sebi ter njemu.
Prosti čas popolnoma posvetiš sebi in tvojim najdražjim.
Je lahko še kaj bolj pomembnega od tega? V vsej svoji Biti začutiti, da nekomu pripadaš, ki te neizmerno ceni in občuduje…ki te pozna “golega” brez potrebne cenzure za zunanji svet; ki razume tvoje “napake” in ljubi vsak delček Tebe…in čas, posvečen sebi…v globino…NEPRECENLJIVO!
Ni več sodbe, ne ocenjevanja…ni potrebe po potrditvi, ne primerjanju…je le SPREJEMANJE. Sprejemanje svojega življenja, sebe točno takšnega kot je, si…brez “beauty “ filtra za tuje oči. Preizkušnja, ki ti prinaša blagoslove in ko pogledaš skozi oči duše se zaveš, da…JE VSE, TAKO KOT MORA BITI.  
Za nami je zahtevna, hribovita in groba pokrajina, posejana z do skrajnosti razmetanimi ostanki bolečin odraščanja; mi pa pridemo na površje iz globin njene sence, a obenem na sveže obsijani s predstavo o ljubezni lastne duše – trajne, večne ljubezni, ki prekipeva od brezpogojne vneme.
“Facebuk” je zame še vedno na nek način pridobitev, s katero si lahko v stiku z ljudmi, ki so istomisleči; s tistimi, s katerimi sem delila del svojega življenja in  sem hvaležna, da smo še vedno na nek način povezani…da sem spoznala prekrasne ljudi tudi z njegovo pomočjo in da…lahko širim ljubezen ter svojo resnico globalno.
Hvaležna za prijavo, ki je botrovala  tej izkušnji, spoznanju do katerih brez nje ne bi prišla. Hvala, hvala, hvala…duša, ki si k temu pripomogla…pošiljam ti blagoslov in veliko ljubezni; mogoče boš imela priložnost me spoznati malo drugače, če  si boš le dovolila, da spremeniš svoja prepričanja.

Tebi, ki to bereš pa želim, da v letu 2017 za svojega sprejmeš pojem LJUBEZEN, kajti če smo v ljubezni tako zelo prepričani, da s kretnjami izražamo, da OBSTAJA SAMO LJUBEZEN, silovito raznese talilnico duhovne prepričanosti, v življenju se nam vžgeta tako inteligenca kot sočutje starodavne ljubezni, nastane TIRNICA PROTI NEBESOM.*
 Samo v Tebi je moč čiste ljubezni in vedenje, da ti bo uspelo…samo Ti si lahko pomagaš…in če začutiš, sem tukaj ZATE .

*Angeli Atlantide